YAMMYOU SUSHI

Recentebeoordeling


5 sterren uit 236 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij YammYou Sushi. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:16 Zeer lekkere sushi en vlotte levering. Voor herhaling vatbaar!
24 sep 2022 om 23:23 Hier krijg je echt waar voor je geld verse sushi en grote rollen sushi.echt verse vis geen diepvries producten.op afgesproken tijd stond het klaar op zaterdag avond.vriendelijk personeel. Beste zaak in de buurt van pelt
24 sep 2022 om 15:58 Mocht meer zijn voor de prijs die je betaalt.
18 sep 2022 om 20:08 Het eten super lekker! Als je op zondag besteld kan de levertijd wel wat uitlopen. Een half uurtje bij ons.
13 sep 2022 om 4:25 Super lekker gegeten! Vriendelijke aflevering
12 sep 2022 om 7:39 Blij dat jullie eindelijk bezorgen in Lommel. Voorheen ging ik bij jullie halen. Erg vriendelijk personeel & erg lekker eten! Mogen vele een voorbeeld aan nemen. We gaan zeker vaker bestellen
11 sep 2022 om 19:31 Super!!!
10 sep 2022 om 23:38 Heerlijk
5 sep 2022 om 6:05 Wij hebben intussen meerdere malen besteld. Het eten is steeds zeer goed, maar de bezorging duurt altijd lang. We hadden deze keer besteld rond 17.45u om te laten leveren om 19.30u, maar de bestelling werd pas geleverd om 20.15u.
4 sep 2022 om 22:50 Heerlijke sushi.alles echt vers gemaakt.was 10 min te vroeg stond al klaar en vriendelijk personeel.
3 sep 2022 om 21:47 Zeer lekker en snelle levering